Nyt palataan tässä tarinassa Espanjaan ❤

Pääsin kokemaan jotain mitä en edes osannut ajatella 🙏 Minulle merkittävää kahdestakin syystä ja toinen niistä on rajoittunut ruokavalio 👆ja toisen avaan myöhemmin.

Minut kutsuttiin Majatalo La Haciendaan, ajatuksena oli, että teen omistaja Mikalle hoidon yöpymisestä, jota en tällä kertaa siis vielä tehnyt.
Mika soittaa minulle edeltävänä iltana, että mikä minun ruokavalioni on ja tietysti vastaan vaatimattomasti ja vaivautuneena niinkuin yleensä, että ei minun takia tarvitse mitään erityistä ”riittää ihan perus salaatti ja kasvikset”. Mika kertoi, että on käynyt erikseen allergioihin perehdyttävän ravintolalinjan ja tykkää vaihteluksi tehdä erilaista ruokaa. ”Ok”, ajattelin, onpas mukavaa, kun kerrakin en vaivaa ketään tai vaivaudu itse siitä, että selitän ruokavalioni tarkkuutta.

Omien töiden jälkeen lähdemme kohti Albir, Valencianaa. Perillä vuorenrinteellä odottaa upea talo uima-altaineen ja verantoineen, näkymät joka puolella on kauniit, toisella puolen vuoria toisella kaupunki, jonka takana vuorijono. Mika ottaa meidät vastaan ja tarjoaa omista yrteistään tehtyä juomaa, mmm, maistui virkistävälle kuumana päivänä. Tutustuin paikkoihin ihastellen ja sitten pääsimmekin päivälliselle, joka espanjalaisittain nautitaan illalla. Minulle oli siis hiukan ennen paikalle saapumista selvinnyt, että Mika on työskennellyt presidenteille ja valtionmiehille ja naisille. Jotenkin erilaiselta tuntui istua katettuun pöytään mutta hetken kuluttua jo täysin luonnolliselta. Oli mukava kuunnella Mikan tarinoita hänen urastaan, mutta ennenkaikkea taivaallista oli nauttia hänen loihtimiaan ruokia ❤ Mitä makuelämyksiä ja soundeja, Mikan sanontaa lainaten! Miehän en ole syönyt lihaa moneen vuoteen mutta nyt söin kanaa ja join vielä iltakahvit kera parhaan jälkiruuan mitä olen ikuna maistanut! (Kuvissa kerron näistä lisää).
Tämän nautinnollisen makuelämyksen jälkeen pulahdan lämpimässä yössä merivesialtaaseen ja kellun katsoen tähtitaivasta kaikessa hiljaisuudessa. Kiitollisuus ja rauha läsnä.

Nukun Impilä-nimisessä huoneessa (merkitys kuvateksissä).
Aamu valkenee ihanassa tuoksussa ja hiljaisuudessa, kun nukkuu ikkuna auki ❤ Ja ajatus taas aamupalassa, hih minkäs voit kun tietää mitä hyvä ruoka mielelle ja keholle tuottaa 😋🔝
Valmistaudun myös kiipeämään vuorelle, vuori kutsuu voimakkaasti.. olen pian siellä..

Aamupala on väreineen täydellistä 🙏

Lähden vuorelle ja juuri silloin pilvilauttoja alkaa kertymään taivaalle, mikä todellisuudessa oli hyvä asia. Kuumuus ei ollut niin paahtavaa ja ihan huipulla pilvilautta meni lävitseni ja se muuten tuoksui ja tuntui hyvälle.
Maisemat 💯💯💯💯 Korkeus👊 Energia 🙏 Minulla loppui sanat. Puhdasta onnellisuuden tunnetta.
Palaan takaisin, kun olen valmis.

Auringon palvomista ja uimista, sitähän en ehtinyt tehdäkkään kuluvalla viikolla, koska olin töissä. Tuntui siis erityisen hyvältä vain olla ja nuuskia ilmaa, koska olinhan Espanjassa ☀ Ja Espanja tekee kyllä minusta enemmän, en osaa sitä sen kummemmin selittää, se nostaa mm. minussa minun naiseutta hehkuvammaksi💃

Ja arvaatte varmaan, että vielä on jotain syötävä ennenkuin lähden takaisin Annen kyydillä Torreviejaan.
Lounas, kasvisruokaa ja salaattia. ☑

Voin kertoa, että kokkailukuume iski todella tehokkaasti! Minun aika alkaa tekemään myös erityisiä ruokia rakkaudella itselleni, eikä vaan nopeasti syödä jotain… minustahan se vaatimattomuus ja vaivaantuminen on kotoisin.

Kuinka kiitollinen olenkaan Mikalle tästä kokemuksesta (ja samalla lausun kiitokset NHHF:n Sirpalle, joka loihti mulle viikon ruuat Narvinlinnassa ja raakakeittiön Mikalle, joka loihti universumin parhaat lakritsitryffelit👊👆❤)

Ja nyt alussa mainitsemaani toiseen asiaan!
Puhuimme myös töistä ja kerroin mitä teen ja mitä tulevaani on tulossa. Mika ja markkinoinnista vastaava Anne kiinnostuivat ammattitaidoistani ja ehdottivat tulevassa yhteistyötä Majatalo La Haciendaan, että siellähän voisi järjestää hyvinvointiretriittejä ☀🙏
Odotan mielenkiinnolla ja kiitollisena yhteistyöhetkiä Mikan, Helin ja Annen kanssa.

Jos sinä mielit lähteä rentoutumaan kyseiseen paikkaan niin käyhän myös tykkäämässä Majatalo La Haciendan fb:sivusta niin pysyt ajantasalla mitä siellä tapahtuu.
SUOSITTELEN PAIKKAA VAHVASTI!!!